Zoeken
Kies uw taal

Praktijkinformatie

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.
De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Van 10.30 uur tot 11.15 uur is op beide locaties de balie gesloten in verband met overleg van de medisch assistenten met de artsen.

Van 12.30 uur tot 13.30 uur is de praktijk op beide locaties gesloten in verband met lunchpauze. De praktijk is dan alleen geopend voor spoedgevallen.

Afspraken

U wordt vriendelijk verzocht tussen 08.00 uur en 10.30 uur de medisch assistente te bellen voor het maken van een afspraak (keuze 3 in het keuzemenu).

De praktijk beschikt over twee locaties:

  1. Stationspark 33, 4462 DZ Goes
  2. Stationspark 47, 4462 DZ Goes

Let op dat u bij het maken van een afspraak oplet of u op Stationspark 33 of Stationspark 47 wordt verwacht.

Huisbezoek

In het geval dat u door ziekte lichamelijk niet in staat bent de praktijk te bezoeken, kunt u een huisbezoek aanvragen bij de  medisch assistente. Zij zal in de meeste gevallen een aantal relevante vragen stellen om de ernst van de situatie en de noodzaak tot het afleggen van een huisbezoek vast te stellen. Indien nodig zal zij uw verzoek met de huisarts overleggen. Het is niet mogelijk om een vaste tijd af te spreken waarop u thuis wordt bezocht.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Daarom heeft een consult in de praktijk altijd de voorkeur.

Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd, geen oppas, of geen vervoer hebben om naar praktijk te komen te komen. Vervoer van- en naar de praktijk valt onder uw eigen verantwoordelijkheid.

Afhalen documenten

Voor het afhalen van documenten zoals verwijsbrieven, machtigingen of verklaringen verzoek wij u vriendelijk zich aan de balie op de locatie Stationspark 33 te melden. Houdt u bij het afhalen van documenten rekening met de sluitingstijden van de balie.

Mocht u tijdens de openingstijden van de praktijk onmogelijk in staat zijn naar de praktijk te komen dan kan in onderling overleg naar een andere oplossing worden gezocht.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.